Over ons


Wie zijn wij?


Uw leverancier van kantoormeubelen zoals: bureaustoelen, kantoorkasten, vergaderstoelen, bureaus en directiemeubelen. Beiten Kantoormeubelen is een regionaal bedrijf en al ruim 30 jaar actief op het gebied van Kantoormeubelen. Wij zijn een no-nonsense bedrijf op het gebied van kantoormeubilair. Service en leverings betrouwbaarheid staan bij ons 'echt' hoog in het vaandel.


Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar, zodat wij snel op uw wensen in kunnen spelen.

Ons bedrijf en showroom is gelegen aan de Solvayweg 12 te Herten/Roermond. Al onze leveringen geschieden vanuit Herten middels eigen mensen en eigen transport door Limburg en Brabant. Soms werken we met een transporteur. Op aanvraag leveren we ook de rest van Nederland (M.u.v. Waddeneilanden).


Beiten Kantoormeubelelen betekent


Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Naast een ruim aanbod nieuwe producten biedt Beiten Kantoormeubelen u hergebruik producten. Dit zijn hoogwaardige kantoormeubelen en magazijninrichtingen tegen een zeer schappelijke prijs. Een goed alternatief wanneer uw budget beperkt is.


Persoonlijke service


Bij Beiten Kantoormeubelen zijn we van mening dat iedere klant uniek is.
Iedere vraag of opmerking wordt dan ook met evenveel aandacht behandeld en we zetten graag net dat extra stapje om in uw wensen te kunnen voorzien. Zo ondersteunen we u graag met de juiste keuze van uw inrichting maar adviseren we u uiteraard ook graag over de voor- en nadelen van het diverse meubilair.
Onze verkopers kennen alle eigenschappen van onze producten en leggen het graag aan u uit. En daarvoor hoeft u niet eens naar de showroom te komen. Ook via telefoon en e-mail zetten ze graag hun expertise voor u in.

Wij geven u graag advies over de meest efficiënte inrichting en de bijhorende materialen.
Hierbij worden de ARBO- en veiligheidsaspecten natuurlijk geen moment uit het oog verloren.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw